Oprez muškarci, ovo su dvije najopasnije seks poze za vas!

Poza ‘kaubojka’ odgovorna je za gotovo polovicu ozljeda tijekom seksa. Slijedi je i brojnim muškarcima omiljena poza – doggy style, u kojoj je nastalo oko 29 posto ozljeda

Želite li siguran seks, barem onaj dio koji se odnosi na sigurnost muškog spolnog organa, najbolje se pridržavati misionarske poze, tvrde znanstvenici iz Brazila.

Oni su analizirali stvarne slu?ajeve frakture penisa u seksualnim igrama tijekom 13 godina te zaklju?ili kako se tek 21 posto njih dogodi u misionarskom seksu, dok je poza ‘ona gore’ ili popularna kaubojka odgovorna za gotovo polovicu ozljeda. Slijedi je i brojnim muškarcima omiljena poza u kojoj je žena na sve ?etiri, odnosno doggy style, u kojoj je nastalo oko 29 posto ozljeda.

Istraživanje objavljeno u ?asopisu Napredak Urologije razmatra kako je problem u kaubojskoj pozi to što žena cijelom svojom težinom pritiš?e muškarca, odnosno njegovu muškost, a silovit pokret pod krivim kutem lako uzrokuje frakturu

S druge strane, u položajima u kojima muškarac ima kontrolu, on ima bolju šansu zaustaviti seks ako osjeti ‘ulazak’ pod krivim putem. Ipak, i u doggy styleu u kojem on ima kontrolu, pretjerana zanesenost može ga nagnati na nekontrolirane pokrete, piše Daily Mail.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *